0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.1

Betaalmethodes

Elke betaling die bij ons gedaan wordt, gebeurt veilig. Dit kunnen wij garanderen door ons SSL-certificaat. Hiermee worden alle gegevens van een transactie over internet versleuteld verstuurd. Je kunt aan een website zien of die in het bezit is van een SSL certificaat als er een 'slotje' zichtbaar is in de onderste statusbalk of de adresbalk van de browser.En uw betaling aan Moerenbout.nl is niet alleen veilig, u kunt ook uit diverse betaalmethodes kiezen. Al onze mogelijke betaalmethodes zullen hieronder worden uitgelegd.

Vooruitbetaling
Bij een vooruitbetaling maakt u zelf eerst het verschuldigde bedrag over naar het rekeningnummer van Moerenbout.nl. Overboeken kan gemakkelijk met het online betaalsysteem van uw bank. Dit doet u uiteraard na het invoeren van een bestelling. Als wij uw bestelling ontvangen hebben, sturen wij u een e-mail met de benodigde informatie, zodat u uw betaling kunt voldoen.

Dit is een veilige manier van betalen en u hoeft er niet extra voor te betalen. Het kan wel één tot drie werkdagen duren voordat het bedrag is overgeboekt. Wilt u gebruik maken van vooruitbetaling, gebruik dan de volgende gegevens:
- IBAN: NL77RABO013.06.20.033
- BIC-Code: RABO NL 24

Betalen op factuur
Met Billink kunt u bij ons gemakkelijk achteraf betalen. U ontvangt eerst uw bestelling en u betaalt daarna de factuur. U ontvangt een digitale factuur in uw mailbox waarmee u de bestelling kunt betalen. Billink regelt voor ons het complete betaalproces. Zij zullen eerst een gegevenscontrole uitvoeren. Bij vragen over Billink verwijzen wij u graag door naar hun website.

IDEAL
Met iDEAL kunt u na het plaatsen van een bestelling meteen uw betaling afronden. U selecteert uw eigen bank, waarna u automatisch doorgestuurd wordt naar de betaalomgeving van uw bank. Er wordt hierbij ook gebruik gemaakt van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U vult gemakkelijk de benodigde informatie in en uw betaling is gedaan. Het verschuldigde bedrag zal meteen van uw rekening worden afgeschreven en wij zullen meteen een bevestiging van de betaling ontvangen.

PAYPAL
U kunt er ook voor kiezen om uw betaling te doen via PayPal. Hiervoor hoeft u niet per sé een PayPal account te hebben. Heeft u deze niet, dan kunt u ook voor een bankoverschrijving of een betaling per creditcard kiezen. U kunt na het kiezen voor PayPal alle benodigde informatie invullen. Wilt u wel met uw PayPal account betalen, dan kunt u inloggen op uw PayPal rekening en zo de betaling afronden.

BanContact/MisterCash
Al onze Belgische klanten kunnen gebruik maken van MisterCash. Hiermee kunnen ze gemakkelijk met hun betaalpas betalen. Betalen met MisterCash kan bij ons met een rekening bij de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

Creditcards:  Visa, Maestro en Mastercard
Uiteraard kunt u bij ons ook gewoon met uw creditcard betalen. Dit gaat op de gebruikelijke manier. Creditcards van Visa, Maestro en Mastercard worden bij ons geaccepteerd.