0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.1

Bouten

Voor iedere klus de juiste bout

Het assortiment van Moerenbout.nl is uniek qua grootte en variatie. De enorme verscheidenheid in types en maten bouten, zorgen ervoor dat u altijd het beste product voor uw klus kunt vinden. Met een bout zet u verschillende materialen op een veilige, betrouwbare en stevige manier vast. Uw bestelling wordt snel geleverd en bovendien gratis voor bestellingen vanaf € 100.

Kies het juiste type

Afhankelijk van de te verbinden materialen en de benodigde belastbaarheid, heeft u meerdere keuzes in het type bout dat u gaat gebruiken. Ieder type is in verschillende materialen en maten verkrijgbaar. Kies desgewenst voor roestvaststaal, een verzinkt of een messing product. Met een ring van de juiste maat voorkomt u dat de verbinding in het materiaal wordt getrokken.

U heeft onder andere keuze uit:

Bovendien bieden wij u een ruime keuze uit speciale bouten in bijzondere vormen met machinetap. U wilt bouten kopen, maar weet niet wat de beste keuze is? Uiteraard adviseren wij u graag!

Snel en betrouwbaar geleverd

Alle producten zijn zowel voor grootverbruikers als kleinverbruikers verkrijgbaar. Hoe groot of klein uw klus ook is, u vindt hier de juiste bouten. U kunt nu eenvoudig bouten kopen en bestellen. Uw bestelling wordt snel geleverd en bovendien gratis voor bestellingen vanaf € 100. Maak uw keuze en bestel snel, dan zorgen wij ervoor dat u aan de slag kunt!