0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.1

Slotbouten

Slotbouten

Slotbouten voor de stevigste bevestiging

Slotbouten zijn bijzondere bouten die voor een extra stevige bevestiging weten te zorgen. Een slotbout is immers voorzien van een gladde ronde kop met daarop een schroefdraad en vierkant deel. Rvs slotbouten kunnen enkel vanaf de moerkant losgedraaid worden, wat belangrijk is om een ideale vastzetting blijvend te kunnen garanderen. Of je nu op zoek bent naar een slotbout m8 of eerder een slotbout m4: Moerenbout.nl heeft alle bevestigingsmaterialen!

DIN 603 slotbouten rvs

DIN 603 is een standaard die onder andere voor slotbouten wordt gehanteerd. Het betekent in feite niets meer dan een nekbout met vierkant en champignonhoofd. Zo'n slotbout is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, gaande van rvs slotbouten tot een stalen slotbout of messing uitvoering. Op vlak van Rvs slotbouten maken we daarbij een bijkomend onderscheid tussen Rvs-A2 en Rvs-A4. Rvs-A2 is hierbij de meest gebruikte Rvs slotbout en heeft een uitmuntende corrosiebestendigheid onder normale omstandigheden. Rvs-A4 gaat dan weer een stapje verder en is ideaal voor bevestiging in agressieve omgevingen, waarbij we onder andere denken aan industriële omgevingen en omgevingen waarbinnen putcorrosie een risico kan vormen.

  • Verkrijgbaar in rvs-A2, rvs-A4, messing, verzinkt en staal;
  • Ook beschikbaar voor agressieve omgevingen.

Slotbouten Rvs in verschillende maten

Onze slotbouten zijn steeds verkrijgbaar in verschillende maten (afmetingen metrische schroefdraad), gaande van een slotbout m4 tot een slotbout m8. Spreken we in termen van sleutels, dan spreken we van onder andere sleutel 7 tot sleutel 13. Een andere slotbout kopen? Wij actualiseren ons assortiment voortdurend, dus neem zeker ook daar eerst een kijkje. Vind je toch niet wat je zoekt? Laat het ons dan zeker weten en wij kijken wat wij alsnog voor u kunnen betekenen.

  • Verkrijgbaar in verschillende formaten en sleutelvarianten;
  • Vind je niet wat je zoekt: laat het ons weten.

Slotbout kopen? Dat doet u bij Moerenbout.nl

Wij van moerenbout.nl zijn uw partner als het aankomt op bevestigingsmaterialen. Ons assortiment aan slotbouten omvat diverse categorieën en bevat honderden soorten artikelen. Slotbouten rvs of liever stalen varianten? M4, m6 of m8? Geschikt voor zure omgevingen? Met ruim 80.000 producten hebben wij steeds een geschikt product voor u beschikbaar. Bovendien koppelen wij hier ook een uitstekende service aan vast, waardoor u bij vragen steeds bij ons terecht kan. Een slotbout kopen: dat doet u toch gewoon bij Moerenbout.nl.