0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.1

Klinknagels

Klinknagels

Klassieke bevestigingsmethode

Om onderdelen als platen en profielen aan elkaar te bevestigen, kunnen klinknagels gebruikt worden. Door middel van klinken worden met de nagels van meestal zacht metaal, maar bijvoorbeeld ook messing, aluminium of koper, twee onderdelen aan elkaar vastgemaakt. In het verleden werden deze bevestigingsmaterialen veel gebruikt in de bouw en scheepsbouw. Zo is de ondergang van de Titanic mede te wijten aan de inferieure kwaliteit van de gebruikte klinknagels in de romp. Dat zal u bij Moerenbout.nl niet gebeuren! Wij leveren alleen de beste kwaliteit voor uw klus.

De juiste soort voor uw klus

Naast het gebruik in staalconstructies, worden klinknagels ook voor vele andere doeleinden gebruikt, zoals de kleine versie in schoenen en jeans. Het is van belang dat u het juiste type kiest voor uw project. Indien u twijfelt over het meest geschikte product, adviseren wij u uiteraard graag.

U vindt bij ons alle veel voorkomende types en ook de minder voorkomende modellen. Zo hebben wij onder andere in de collectie:

  • Blindklinknagels van aluminium of staal
  • Popnagels
  • Klinknagelmoeren
  • Open klinknagels

Klinknagels kopen

Of u nu op zoek bent naar grote hoeveelheden veel voorkomende modellen of enkele exemplaren voor een specifieke klus: bij Moerenbout.nl bent u aan het juiste adres. Alle bevestigingsmaterialen zijn in klein- en grootverpakkingen verkrijgbaar. Wij leveren snel en bovendien wordt uw bestelling van meer dan €100 gratis bezorgd. Wij zijn trots op het webwinkelkeurmerk dat de shopervaring voor onze webshop certificeert. Bestel dus nu uw bevestigingsmaterialen. Klinknagels kopen was nog nooit zo eenvoudig en voordelig.