0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.1

Pennen

Pennen

Stalen pennen

Wij bieden een groot assortiment metalen pennen voor gebruik in onder andere de civiele techniek en werktuigbouw. Onze stalen pennen zijn ontwikkeld om zware onderdelen veilig te verbinden. Daarbij moet een verbinding ontstaan die zeer grote krachten de baas kan. Zo zorgen zij voor een stevige bevestiging die zeer duurzaam is, zelfs bij toepassingen met een bijzonder sterke belasting.

Breed aanbod metalen pennen

Ons assortiment stalen pennen bestaat uit conische pennen met inwendig of uitwendig draad, met draadeind of een constante conuslengte. De cilindrische pennen leveren wij gehard, ongehard, zonder en met binnendraad. We kunnen spanbussen leveren in standaard, lichte en zware uitvoeringen. Tot ons productaanbod metalen pennen behoren ook stalen kerfpennen, borgpennen en splitpennen.

Stalen pennen gemakkelijk besteld

De stalen pennen in ons assortiment onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van het materiaal. Bestel bij ons direct de stalen pennen die u nodig heeft en ontvang tot wel 35% korting voor bedrijven. Uw bestelling wordt snel geleverd en u profiteert van gratis verzending vanaf €100.