0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.1

Draadeinden

Draadeinden

Gebruik van draadeinden

Draadeinden zijn een veelgebruikt bevestigingsmiddel in de bouw. De meeste draadeinden (ook draadstangen genoemd) worden geleverd in lengtes van 1 meter. Door gebruik te maken van verbindings- of koppelmoeren kunt u meerdere lengtes aan elkaar koppelen. Op deze manier kunnen eenvoudig grotere lengtes gecreëerd worden, indien dit gewenst is. De stangen zijn ook eenvoudig in te korten naar de benodigde lengte. Een draadeind is over de hele lengte voorzien van schroefdraad en wordt onder andere gebruikt om houten platen te verbinden. Ook tapeinden vallen onder deze categorie.

Diverse mogelijkheden met draadstangen

Onze draadstangen worden zowel in RVS als staal geleverd. RVS draadeind, gegalvaniseerd of verzinkt: wij hebben het voorradig. Kies het gewenste type draadeind (DIN 975 of DIN 976) en u kunt de gewenste diameter selecteren in de productenlijst. U vindt hier ook de richtlijn getallen van de treksterkte en afschuifkracht. Twijfelt u aan het juiste artikel voor uw toepassing? Neem gerust contact op met één van onze specialisten, zij staan u graag te woord. Uiteraard kunt u ook voor de bijpassende moeren voor uw draadstangen terecht bij Moerenbout!

Bestel direct uw draadeinden

Maak uw keuze uit onze 80.000 artikelen en wij zorgen dat het snel bij u in huis is. Moerenbout.nl heeft altijd een grote voorraad om u snel van dienst te kunnen zijn, ook indien u grotere aantallen nodig heeft. Voor grote bedrijven is het ook mogelijk jaarafspraken te maken.