0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.1

Moeren

Moeren

Subcategories:

De juiste moeren voor uw klus

Een moer zorgt ervoor dat een bout goed vastgedraaid kan worden. Deze zijn er in vele verschillende vormen en maten. Uiteraard vindt u bij Moerenbout.nl een uitgebreid assortiment, geschikt voor iedere klus. Van stalen, verzinkte en messing schroefpluggen tot breekmoeren en vele bijzondere vormen. U wilt moeren kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Welk type moer zoekt u?

Indien het uiterlijk van belang is in uw afwerking, is een dopmoer heel geschikt en voorziet het uw product van een gladde afwerking. Wilt u de verbinding eenvoudig en regelmatig kunnen bijstellen, dan kiest u beter voor een vleugelmoer. Voor het vastlassen van de onderdelen, kiest u voor één van de verschillende typen lasmoeren. Een zeskantbout zorgt voor een stevige verbinding, die u met de juiste moer goed vastdraait.

Ons assortiment omvat onder andere:

Moeren in alle maten en uitvoeringen

Binnen ons assortiment vindt u veel verschillende soorten moeren, allemaal weer leverbaar in meerdere maten en uitvoeringen. Uiteraard adviseren wij u ook graag over het voor u meest geschikte product. Onze producten zijn in verschillende verpakkingseenheden leverbaar. Voor uw klus hebben wij de beste moeren in huis! Bestel nu voordelig uw moeren!